lauantai 24. marraskuuta 2018

Viikkotehtävä

Viikko 47 🐼


Tällä viikolla 47 oli tiimi Tahmatassujen aulaviikko. Aulaviikko eli jokaisella tiimillä oma sellainen viikko jolloin on siivous vastuussa, somepäivitys vastuussa jne. eli huolehtii erilaisista töistä omien asiakastöitten lisäksi. Yksi tehtävistä on bloginpäivitys, joten tässä blogitekstissä kerron miten tämä viikko on sujunut.


Tahmatassujen viikko

Viikko alkoi normaalisti, tiedettiin mitä tehdään ja mitä olivat viikon tavoitteet. 

Maanantai aamupäivä oli suunnilleen suunnitteluja mitä pitää tehdä ja mitä pitää saada valmiiksi viikon aikana. Iltapäivällä oli some koulutuksen toinen päivä ja olimme koulullamme sen ajan, joten Popupin ovet suljettiin jo kello 11.00.

Tiistaina hommat jatkui ja aloitimme videohaastattelut yhtä asiakastyötä varten ja yritimme myös saada muita projekteja eteenpäin.

Keskiviikkona kävimme asiakastapaamisessa ja saimme tiimillemme viidennen asiakastyön. Jatkoimme myös videohaastatteluprojektia ja työstimme vyöhyketerapia asiakastyötä eteenpäin.

Torstai oli kouluviikon viimeinen päivä, koska perjantai oli annettu meille vapaaksi. Tämä päivä oli koko viikon kiireisin päivä, koska tarkoituksena oli saada videohaastatteluvideo valmiiksi ja kyllä se saatiin viime hetkillä ja saatiin jopa lähetettyä se asiakkaalle. Saimme hoidettua yhden asiakastapaamisen ja saimme monta asiaa eteenpäin vyöhyketerapia asiakastyössä. Plus muutama blogi teksti kirjoitettua. 

Viikko kului nopeasti kun puuhaa riitti. Kiire ja stressi olivat viikon aikana esillä moneen otteeseen, mutta asiat saatiin hoidettua ja tavoitteet täytettyä. Siispä olen todella tyytyväinen tähän viikkoon ja ison kiitoksen haluan antaa tiimilleni nimittäin ilman heitä en olisi pärjännyt. 

😄Viikon arvosana 2 melkein 3😄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti