perjantai 30. marraskuuta 2018

Toinen asiakastyö - Videohaastattelu

Video haastattelu


Toinen asiakastyömme oli Videohaastattelun tekeminen. Aikaa sen tekemiseen oli 7 päivää kun olimme saaneet tehtävänannon. Emme kuitenkään käyttäneet kaikkea aikaa pelkästään videon tekemisen vaan teimme myös muita asiakastöitä. 


Valitut haastattelu kysymykset
Tehtävänantona oli, että pitää haastattella Salon seudun ammattiopiston opiskelijoita mieluusti ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Kysymyksiä ei tarvinnut keksiä itse vaan saimme valmiita kysymyksiä vinopino joista valitsimme parhaimmat. Tyylinä toimi videossa katukallup ja tarkoituksena oli tehdä helppo ja neutraali video eli videosta ei tarvinnut tehdä efektientäytteistä ja musiikillista teosta. Sen takia video oli helppo tehdä.  

Asiakastapaamisen jälkeen kävimme läpi mitä pitää tehdä. Sen jälkeen päätimme kuka ottaa vastuun projektista ja aikataulutimme seitsemälle päivälle tehtävät mitä pitää tehdä, tällä tavalla saimme kaiken tehtyä ja paniikkia ei esiintynyt. 



Aikataulutus

To 15.11.

  • Mietitään ketä kuvataan ja missä kuvataan. Valitaan kysymykset ja tehdään niistä kysymyskortit.
Pe 16.11.
  • Jatketaan suunnittelua, jos ei ole valmista, muuten aletaan kuvaamaan. Asettelemme ja testaamme kuvauspaikan toimivuuden ja tehdään koevideo.
Ma 19.11.
  • Ei tehty tämän eteen mitään.
Ti 20.11.
  • Kuvataan! klo 12 --> (+ i movie haltuun)
Ke 21.11.

  • Jos kuvaus kesken --> jatketaan, jos valmista niin editoidaan klo 12 -->
To 22.11. 
  • Editoidaan! 
Pe 23.11.
  • Vapaa päivä
Ma 26.11.
  • Videon deadline!



Videota oli hauska tehdä vaikka aikaa olikin vain viikko, koska pääsin tutustumaan videon tekoon, pääsin haastattelemaan opiskelijoita ja tekemään tarjousta ensimmäistä kertaa.

Suosittelen jokaiselle kuka harkitsee joskus tekevänsä jonkinlaisen videon niin tee sellainen koska silloin tulee oppimaan varmasti uusia asioita ja näkemään myös sen tekemispuolen videoista. 


Jos haluat katsoa videon niin löydät sen painamalla linkkiä Amiskysely-video



Oma-arviointi asiakastyöstä on 3, koska saimme lyhyessä ajassa tehtyä yli 5 minuutin videon ja omasta mielestäni se onnistui oikein lostavasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti