torstai 22. marraskuuta 2018

PUC

PopUpCollege


PopUpCollege opiskelijana olen henkilökohtaisesti tykännyt tästä opiskelu tyylistä, koska täällä Plazassa poppiksessa pääset itse etsimään, miettimään, suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia asiakastöitä/projekteja. Jokainen työ on jollakin tavalla erilainen eikä samanlaista päivää tule vastaan. Helppous että haastavuus kuuluvat työhön, joskus asiat rullaavat eteenpäin vauhdilla ja toisinaan taas tekisi mieli heittää hanskat tiskiin ja lähteä kotiin. Hyvä puoli tässä kaikessa kuitenkin on, että yksin ei tarvitse tehdä vaan jokaisella on oma pieni tiimi tukena ja hommissa mukana.  



Oma Tiimi 💪😎💬

Minea (mustavihreä), Pinja (vaalea) ja Johanna (punamusta)

Tiimiin kuuluu kolme henkilöä - Johanna, Pinja ja Minea. Tiimin nimi on Tahmatassut. Tiimimme vahvuus on erilaisuus ja se on hyvä juttu, koska silloin tulee ideoita ja erilaisia mielipiteitä ja jokainen näkee omalla tavalla miten jokin asia pitäisi tehdä ja tätä kautta jokainen osallistuu työhön. Tiimissäni parasta on rento mutta ahkera ja iloinen työskentely ja ilmapiiri. 


- Kolme tähteä, yksi määränpää! 







Yleistä Tahmatassujen asiakastöitä 🎬💙

Tavoitteena on saada 19.12. mennessä viisi asiakastyötä valmiiksi. Tällä hetkellä Tahmatassuilla on viisi työtä joista kaksi ovat melkein valmiita ja kolme vielä kesken. Olemme kuitenkin tehneet pientä aikataulutusta koska aloitamme niiden teon ja koska on asiakastöiden deadline. Jokainen asiakastyö on erilainen ja sempä takia pidän niiden tekemisestä ja jokaisessa on jonkinlaisia haasteita joihin haluan tarttua ja oppia jotain uutta. Tahmatassujen asiakastöiden nimiä ovat Valman pikkujoulut, Vyöhyketerapia mainostus, Some koulutus, Video haastattelu ja Cubus tuotekuvaus. Kerron näistä jokaisesta asiakastöistä tulevissa blogi päivityksissä. 


PopUpCollegen muut tiimit 😄

PopUpissa Tahmatassut tiimin lisäksi on vielä seitsemän muuta tiimiä. Tiimejä ovat Team Yksi, Rantapallo, Luovat aivot, Ilopommi, Tehotiimi, Kameleontti Gang ja Maitokaakao. Tiimit ovat mukavia, erilaisia ja apua saa muilta tiimeiltä varmasti kunhan muistaa kysyä apua, koska yksi poppiksen tavoite on myös opetella tekemään yhdessä tiiminä ja pyytämään apua muilta osaajilta tarvittaessa. Olen iloinen että saan tehdä juuri näiden tiimien kanssa töitä ja olla täällä poppiksessa.


Vinkkejä työskentelyyn!💬💥

  • Älä ahmi liikaa työtehtäviä, koska silloin et tiedä mistä aloittaa.
  • Tee yksi asia kerrallaan ja kunnolla. 
  • Ole oma itsesi ja tee aina parhaasi.
  • Muista pitää taukoja!


Mikä on ollut tähän mennessä parasta? 😇


Parasta täällä on ollut ruokatauot... 😜 no ei laiskaan vaan uudet ihmiset. Vaikkakin viihdyn yleensä itsekseni niin silti uusien ihmisten tapaaminen ja heihin tutustuminen on mukavaa ja heidän kanssa tekeminen opettavaista ja hauskaa.














Mikä on ollut haastavaa/tyhmää/huonoa? 😐

Suurin haaste tänä aikana on ollut aikatauluttaminen ja nopeammassa tahdissa tekeminen. Tyhmää asiaa ei ole ollut ja huonoa/miinusta on ollut liian pitkät tiimiringit (Tiimirinki = tuolirinki johon kaikki kokoontuvat yhdessä, joka aamulla päivän aluksi, iltapäivällä päivän päätteeksi tai silloin kun on tarpeen yhteiselle infolle ja asialle). Tietenkin ymmärrän, että sellaisia on hyvä olla ajaakseen kaikki samalle pisteelle mutta asioita voisi silti käydä nopeammin ja ripeämmällä tahdilla, koska siinä kuluu aina päivän työskentelyaikaa mitä kauemmin istutaan. 




Mitä olen oppinut? 🙌😃

Olen oppinut työskentelemään tiimissä, koska tykkään työskennellä yleensä yksin. Sitten olen oppinut tekemään tarjouksen ja olen oppinut antamaan itselleni armoa eli olen oppinut tyytymään hyvään enkä pelkästään erinomaiseen ja pilkunviilaamiseen. Tämän oppimisen ansiosta olen stressannut paljon vähemmän kuin yleensä.


Mitä haluaisin oppia? 😉

Haluaisin oppia kuvanmuokausohjelmien käyttöä edes pintaraapaisun verran ja toisena haluaisin oppia laskutuksesta lisää, koska en tiedä siitä vielä paljoakaan.




Lopuksi haluan kiittää, että jaksoit lukea tämän päivitykseni ja lisää päivityksiä on tulossa pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti