perjantai 30. marraskuuta 2018

Kolmas asiakastyö - Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia


Kolmas asiakastyömme on Vyöhyketerapia mainonta. Tarkoituksena on mainostaa yritystä tekemällä nettisivu-, facebook ja instagram mainos sekä, nettisivujen päivitystä, hinnaston päivittämistä, esittelytekstejä, haasttelu, työpaitalogoa, lahjakorttimalli ja yrityskuvaus nettisivuille. Paljon on töitä mutta paljon ollaan saatu aikaan.

Deadlinenä tälle projektille on laitettu 12.12. mutta tiukan paikan tullen deadlineä voidaan pidentää tarvittaessa. Tarkoituksena on kuitenkin saada asiat/tehtävät valmiiksi deadline päivään mennessä. 

Asiakkaamme on Annemari Palm (äitini). Ennen PopUpCollegen alkua olin puhunut äitini kanssa siitä, että jotain pitäisi tehdä, jotta asiakaat huomaisivat hänet. Päätin siis ehdottaa Poppiksen alussa tiimilleni tätä asiakastyötä ja tiimi hyväksyi sen. Äitini sanoi minulle, että hän on tyytyväinen työhömme ja kiitollinen että teemme tälläistä hänelle. 

Saamme tietenkin tästä työstä pientä palkkaa/korvausta. Aluksi mietimme sopivaa hintaa mtä pyydämme mutta päädyimmekin siihen ratkaisuun, että pyydämme maksun hoitoina eli äitini tekee jokaiselle tiimin jäsenelle vyöhyketerapiahoidon ja se sopi jokaiselle tiimistä ja henkilökohtaisesti olen tyytyväinen tähän ratkaisuun. 😃

Mitä on vyöhyketerapia?

Vyöhyketerapia on koko kehon hoitomuoto, jonka avulla elvytetään kehon omia parantavia voimavaroja, jonka jälkeen keholla on paremmat mahdollisuudet korjata ja poistaa ongelmia ja toimintahäiriöitä kehosta. Se on tehokas hoitomuoto, jolla hoidetaan terveyttä.
Yleensä vyöhyketerapialla ymmärretään, että se on pelkkää jalkapohjien tai jalkaterien käsittelya tai pelkkää hierontaa. Kyseessä on kuitenkin laajempi hoitomuoto jossa käsitellään koko kehoa (päästä varpaisiin) eri vyöhykkeiden, energiaratojen, toiminta- ja elementtipisteiden avulla. Tällä tavoin voidaan suunnata kehon ongelma- tai häiriötekijöihin. tässä hoitomuodossa ihminen huomioidaan psykofyysisenä kokonaisuutena johon vaikuttavat hänen ihmissuhteet ja elinympäristö. 


Mainosmateriaalia 😃

Facebook- ja yleismainos
Facebook banneri

Yrityskuvia 😄






Asiakastyö valmistui deadlineen mennessä, laskutus hoidettu ja kaikki materiaalit asiakkaalla. Itse olen tyytyväinen työskentelyyn ja uusi asia jonka opin tästä asiakastyöstä oli nettisivujen muokkaamisen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti