maanantai 17. joulukuuta 2018

Viides asiakastyö

Valma - tapahtumapäivä


Tämä asiakastyö oli heti popupin alussa hankittu asiakastyö. Emme kuitenkaan pystyneet kuin alussa vain vähän suunnittelemaan. Toteuttamiseen ja kaikkeen muuhun pystyimme ja paneuduimme vasta viimeisillä viikoilla koska tapahtuma päivä oli  perjantaina 14.12.


Tarkoituksena oli siis tehdä/luoda Valmalle eli Valmentavalle koulutukselle tapahtumapäivä eli pikkujoulut. Ensimmäisenä kävimme tapaamassa asiakkaita eli valmanopettajia. Sovimme asioista ja päivistä ja kerroimme myös mitä olimme alustavasti suunnitelleet. 




Aloitimme kunnon suunnittelun vasta viimeisillä viikoilla. Teimme paperille suunnitelman ja sen mukaan aloimme toimimaan. Keräilimme askartelu tarvikkeet yhteen, suunnittelimme askartelu tehtävää, etsimme lyhyen elokuvan, loimme kahootti pelin, kirjoitimme adjektiivitarinan ja teimme yksintertaiset ohjeet jokaisiin tehtäviin sekä otimme spotifysta joulumusiikkilistan soimaan päivän ajaksi. Kävin itse torstaina 13.12. tarkistamassa koululla että kaikki laitteet toimi ja vein kaikki tarvikket - ja järjestelin paikan valmiiksi.

Pikkujoulut alkoivat perjantaina klo 8.15. Aloitimme askartelulla. Askartelimme joulukortteja. Olimme luoneet pienen tehtävän joulukorttien tekoon eli jokainen opiskelija sai yhden maanlipun, tarkoituksena oli käyttää saamansa lipun värejä joulukortissa. Kun joulukortti valmistui ne kerättiin yhteen pussiin/koriin odottamaan iltapäivää. Tämän kortin jälkeen sai tehdä juuri sellaisia kortteja kuin halusi. Menimme syömään klo 11.30 ja jatkoimme ohjelmaa klo 12.15.



















Tauon jälkeen aloitimme pelaamaan kahoot.it peliä. Opiskelijat olivat pelanneet sitä ennenkin niin ohjeiden kertominen ei ollut vaikeaa, koska kaikki tiesivät miten sitä pelataan. 








 Pelin jälkeen aloitimme syömään herkkuja ja juomaan glögiä ja samalla katsoimme 30 minuutin pitusen jouluelokuvan. Elokuvan nimi oli Angelan joulu, joka löytyy netflixistä. 

Elokuva

Jouluherkkuja


Adjektiivitarina
Elokuvan ja herkuttelun jälkeen luin adjektiivitarinan, johon opiskelijat olivat antaneet satunnaisia adjektiivejä. Tarinasta tuli hauska ja hyvä juttu oli se, että adjektiivit olivat hyvin erilaisia kaikki ja se tekee tarinasta aina paremman ja hauskemman. 


Luettuani tarinan jaettin joulukortit jotka oltiin aamupäivällä tehty. Jokainen sai ottaa joulukortin itse mutta ei saanut katsoa koriin/pussiin minkä haluaa vaan kortti tuli yllätyksenä eli toisin sanoen pienenä joululahjana joltain opiskelijalta.

Lopuksi toivotettiin hyvää joulua toisillemme ja oli kotiin lähdön aika. Lopuksi sain opettajilta palautetta ja suuret kiitokset. Sain paljon kehuja ja opettajat sanoivat, että minut on luotu järjestämään tapahtumia ja vetämään niitä. Ohjeistaminen ja neuvominen luonnistuu ja minusta huomaa, että tykkään tehdä tälläisia asioita. Kaikki olivat kiitollisia että järjestimme tälläisen tapahtuman ja kiva, että heitäkin muistetaan.  

























Itse pidin päivästä ja tapahtuman järjestämisestä. Päivä sujui hyvin
ja olen kiitollinen, että moni oppilaista osallistuivat toimintaan ja juttuihin joita olimme järjestäneet. 💙💚💛💜


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti