sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Neljäs asiakastyö - Cubus

Cubus - tuotekuvaus



Neljäs asiakastyömme oli Cubuksen tuotekuvaus. Kävimme paikan päällä Cubus liikkeessä kysymässä asiasta, että voitaisiinko tehdä tällänen kuvausprojekti teille ja se onnistui. Sovimme päivät jolloin tulemme katsomaan vaatteita, kuvauspäivät ja koska palauttaisimme vaatteet. 

Itse olin tässä asiakstyössä vähän enemmän sivussa, koska olimme päättäneet että muut tiimistäni ottavat vastuun ja johdon. Itse kuvasin fatlaykuvan eli otin kuvan ylhäältäpäin. teemanani oli lahjavinkki ja pyjama. 

Tuotteiden valiseminen oli helppoa koska tiesin mitä halusin kuvata mutta kaikki muu oli sitten haastatvaa. Astuin nimittäin vieraalle maalle omalta mukavuusalueeltani pois. Opettelin ottamaan kuvia, käyttämään valotusta oikein, löytämään oikeanlaisen taustan ja rekvisiitan ja muokkaamaan kuvia. Vaikeuksia oli mutta onnistun omasta milestäni hyvin ja olen loppu tulokseen tyytyväinen. Näytin myös työni muutamalle visualistiopiskelialle ja heidän mielestä se oli loistava ensimmäiseksi työksi ja se kohensi työmotivaatiotani yhä korkeammaksi. 

Asiakastyö oli erilainen kuin ajattelin ja pidän siitä. Pääsin oppimaan uutta ja uskon, että tulevaisuudessa pystyn hyödyntämään sitä jossain. En olisi myöskään pärjännyt tässä projektissa ellen olisi saanut apua ja tukea tiimiltäni ja muilta visualisteilta, iso kiitos heille. 

Lopuksi tietenkin teimme sopimuksen ja täytimme paperit joissa annoimme luvan Cubukselle käyttää kuvia joita olimme ottaneet.


Kuvia projektin kulusta

Kun aloitin kuvaamaan en tiennyt minkälainen tausta olisi ollut hyvä. Tässä taustat jotka kokeilin ja viimeinen oli sitten se johon päädyin. 

Tausta 1

Tausta 2

Tausta 3 (tämän taustan valitsin)


Kuvauspäiviä oli kaksi. Ensimmäisenä päivänä olin tarkkailijana ja toisena päivänä kuvasin itse. Seuraavat kuvat ovat kuvauspäiviltä.












Projekti oli haastavan kivaa! 💙

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti