sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Teknologia

Teknologia Tiistai

Teknologia Tiistai järjestettiin 27.11.2018 Salon popupcollegessa. 

Mikä on Teknologia Tiistai?
  • On vuosittainen valtakunnallinen tapahtuma, jolloin yläkoululaiset, heidän opettajansa ja vanhempansa tutustuvat kone- ja tuotantotekniikan ammatillisen koulutuksen ja teknologiayritysten tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaisuuden ammattiosaajille.


Tapahtuma onnistui loistavasti vieraita oli paljon. Itse toimin sinä päivänä bussioppaana eli lähdin bussikuljettajan kanssa hakemaan yläkouluista opiskelijoita. Bussimatkan aikana takaisin popuppiin kerroin bussissa mikä on teknologia tiistai, kerroin kuka olen ja mitä opiskelen sekä kerroin mikä on popupcollege? Annettu tehtäväni oli pieni osa tapahtumaa mutta opin siitäkin paljon ja mikkiinpuhumisen pelko lieveni huomattavasti. 





Tapahtumassa oli monta eri alaa, joihin pystyi tutustumaan tapahtuman aikana. Alat olivat kone- ja teknologia, rakennus, pintakäsittely, puuala ja talotekniikka sekä muita, ei tekniikan aloja: catering, visualistit ja matkailu. 









Tapahtumassa oli myös juoma- ja välipalapiste, jossa tarjolla oli kasvispiirakkaa, tikkareita ja limua. Tarjoilemassa niitä oli Selja popupopiskelija.



Tottakai tapahtumassa oli myös ahkeria oppaita jotka pitivät huolen että pysyttäisiin aikataulussa. Samalla he jakoivat yläkoululaisille passeja joiden taytämisen jälkeen sai yllätys pussin eli pienen palkinnon. Sain itsekkin sellaisen 😎

Oppaat Minea ja Kasper
Passi


Päivä sujui hyvin ja kaikilla oli varmasti mukavaa. Itse sain tehtyä myös asiakastöitä bussiopastustehtävän rinnalla. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti