sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Viikko 3 Espanja, Torrevieja

Suoraan sanottuna tällä viikolla on ollut hauskaa. Suomi-seuralla työskentely, taidenäyttely, Espanjan lämpö, musiikki, ruoka ja ihmiset ovat parhaita. 😎💙 

Suomi-seuralla olen ollut tavallisesti infossa töissä mutta ensiviikolla tulee lisää kun pääsen kirjastoonkin töihin eli työni lisääntyvät ja monipuolistuvat. 
Taidenäyttely on tällä hetkellä Suomi-seuralla 8.2. asti ja osa tauluista on jo myyty mutta voin sanoa, että ne ovat todella kauniita ja upeita. Haluisin itsekkin ostaa muutaman jos vain sais ne kuljetettua Suomeen turvallisesti ja ehjinä.
Lämpö täällä on huikea, tänään sunnuntaina (27.1.) lämpötila on ollut korkein ja villinä veikkauksena asteita on ollut 20*C ehkä yli. Lauantaina oli lämmintä 18*C ja shortseilla ja t-paidalla selvisi loistavasti. Tällä viikolla olen jokainen päivä huomannut, että auringon säteet ovat imeytyneet ihon sisään koska ihoni on ollut joka ilta lämmin mutta palanut en ole. Täällä on parasta!
Musiikki on ollut iso osa tällä viikolla kun olen käynyt ulkona tai sisällä istunut niin musiikkia on kuunneltu valtavan paljon. Tänään (27.1.) olin rannan luonan ja joku taitava tuli soittamaan selloa ja se oli todella lumoavaa ja se sello oli todella kaunis. En ole koskaan nähnyt sellaista. 🎵🎶
Ruoka on ollut hyvää ja uutta ja tuntematontakin olen maistanut vaikkakin makuelämys se ei ollut.😂 Enimmäkseen olemme tehneet ruokaa asunnolla mutta ulkona syömässä ollaan myös poikettu muutamaan otteeseen.
Ihmiset täällä Espanjan auringon alla ovat olleet ystävälisiä ja iloisia. Joka paikassa ihmiset moikkaavat ja totta puhuakseni se vähän hämmentää suomalaista tallaajaa 😂😄 mutta mukavaa se on ja aika nopeasti siihen on tottunut. 

Joten viikko ja koko aika jonka olemme olleet täällä niin arvosana on täysi 10. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti