maanantai 21. tammikuuta 2019

Viikko 2 Espanja, Torrevieja

Työtehtäväni työharjoittelupaikalla


Toinen viikko (14.-20.1.19) on sujunut loistavasti. Tällä viikolla työtehtävät ovat vaihdelleet. Se on ollut virkistävää että hauskaa. 

Maanantai 14.1.
Aloitin normaalisti infossa. Aamulla avasin kassan ja varmistin että kaikki koneet toimivat infossa. Infossa työnkuvaani kuuluvat asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen, uusien jäsenien kirjaaminen ylös, jäsen maksujen vastaanottaminen sekä muiden maksujen kirjaaminen. Otan myös vastaan ilmoittautumisia erilaisille retkille ja tunneille sekä suljen kassan aina päivän päätteeksi ja lasken rahat. Työ on enimmäkseen istumatyötä mutta monipuolista ja itse pidän infossa olemisesta. 

Tiistai 15.1.
Olin ensimmäistä kertaa Suomi-seuran kahvilassa töissä. Joka päivä seuralla on tarjolla lounas, joka on edullinen ja monipuolinen. Toimen kuvaani kuului lounas aikaan pitää huolta salaattipöydästä jotta mikään ei loppuisi, huolehdin myös, että pöydissä on koko ajan tarpeeksi servettejä, pidin myös huolta että haarukoita, veitisijä, lusikoita, lautasia ja laseja on koko ajan tarjolla asiakkaille ja tottakai myös asiakkaiden kanssa juttelu kuuluu työnkuvaan. Päivä oli hauska vaikka hiljainen. 

Keskiviikko 16.1.
Meillä oli lyhyt päivä vain muutaman tunnin sessio. Tarkoitus oli käydä kaupungilla yhdessä kalastusmatkatoimistossa kyselemässä tietoja retkistä kielenä toimi englanti. Olimme jopa sopineet Leonan kanssa että mitä hoidan puhumisen ja Leona kirjaa asiat ylös, koska tarkoituksena oli, että pääsen treenaamaan englannin kieltäni. Tämän jälkeen kävimme turisti-infopisteellä hakemassa erilaisia esitteitä ja muuten vain tutustumassa paikkaan. Tämän jälkeen menimme vielä syömään seuralle ja sen jälkeen kotiin.

Torstai 17.1.
Oli normaali info päivä ja samat työt ja tehtävät kuin maanantaina.

Perjantai 18.1.
Työt alkoivat kello 13 ja ensimmäisenä tehtävänä meillä oli käydä linja-autoasemalla tarkistamassa hintoja ja aikatauluja ennenkuin menisimme töihin. Seuralle päästyämme olin alussa infossa ja loppupäivän alakerran toimistossa tekemessä paperihommia eli mapitin vanhoja papereita vuosien varrella kanssioihin. Päivä sujui hyvin ja hauskaa on ollut.

Lauantai 18.1.
Oli myös työpäivä. Suomi-seuran kirpputori päivä ja työtehtäväni oli rahastaa asiakkaita jos he jotain ostivat. Kauppa kävi ja kaikilla oli hauskaa ja pääsin puhumaan englantiakin. 


Suomi-seuralla työskenteleminen on hauskaa ja kaikki ovat otteneet minut ja Leonan avosylin vastaan ja nyt jo tuntuu kuin olisimme yhtä suurta perhettä. Vaikka Suomi-seuralla työnteko onkin vapaaehtoistyitä niin silti se on hauskaa ja itse pidän siitä paljon. 


Kuvat tulevat myöhemmin tähän päivitykseen!!!!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti